|
Kriso 2015 GCV
Vacatures
Vertrouwelijk
inZaventem
Vertrouwelijk
inWemmel
Vertrouwelijk
inWemmel
Vertrouwelijk
inAsse
Vertrouwelijk
inAsse
Vertrouwelijk
inAsse
Vertrouwelijk
inRuisbroek
Alle vacatures

Ons projectplan

Onze zoekacties zijn gebaseerd op een duidelijk omschreven projectplan:

1. Omschrijving

Dit is de eerste fase van onze samenwerking. Samen bepalen we het ideale profiel waarnaar u op zoek bent. Deze fase is essentieel, want ze biedt ons de mogelijkheid om een duidelijk doel af te spreken. Dit is het moment waarop we in detail de specifieke behoeften van uw bedrijf bespreken, zodat we begrijpen hoe het gezochte talent binnen het team, de afdeling en het bedrijf in haar geheel zal worden opgenomen. De cultuur, de waarden en de werkomgeving van uw bedrijf spelen een centrale rol in onze analyse: ze helpen ons om precies te begrijpen naar wie u op zoek bent.

2. Zoektocht

We doen een beroep op allerlei hulpmiddelen om het ideale profiel te vinden: een database, een netwerk, aanbevelingen, zoekwerk en online advertenties. Door al deze methodes te combineren, vinden we de juiste persoon voor uw bedrijf.

3. Selectie

Na een eerste telefonisch onderhoud en een persoonlijk sollicitatiegesprek maken we een selectie van de beste kandidaten die we aan u willen voorstellen. Op verzoek kunnen we hen ook testen en evalueren. De referenties van elke kandidaat die we aan u voorstellen, worden systematisch onderzocht.

4. Contractonderhandeling

Als u eenmaal besloten hebt welke kandidaat u wilt aannemen, kunnen we u helpen bij de voorbereiding van het contract. We kunnen u adviseren over de tarieven op de markt en aanwezig zijn bij de onderhandeling tussen beide partijen.

5. Na de aanwerving

We onderhouden nauwe banden met de kandidaten nadat ze aan de slag zijn gegaan in uw bedrijf. We blijven ook in contact met hun leidinggevende tijdens de eerste fasen van uw samenwerking.