|
Kriso 2015 GCV

Bedrijven

Zoekt u een zakenpartner die echt begrijpt wat u nodig hebt, luistert naar uw wensen en een samenwerking op lange termijn aanbiedt?

Jobfixing zorgt ervoor dat uw wervingsprocedure zo efficiënt mogelijk verloopt, door uit te leggen hoe u uw strategie kunt verbeteren en - nog belangrijker - uw bedrijf in contact te brengen met de grootste talenten op de markt.

We bieden u een grote deskundigheid in consulting, afgestemd op de sector en de markt waarbinnen u actief bent. Ons uitgebreide netwerk geeft ons toegang tot de beste kandidaten, gaande van jonge profielen tot senior managers. Maar hoe onderscheiden we ons van andere dienstverleners? Door onze uiterst gerichte expertise, die ons in staat stelt om deze netwerken op verstandige wijze aan te spreken. We zijn een vooraanstaande partner die zich engageert om een superieure kwaliteit en service te bieden zonder compromissen te sluiten.

Jobfixing streeft naar de “perfect fix”, en kwaliteit en transparantie zijn volgens ons onmisbaar om die doelstelling te bereiken. Als we vinden dat onze expertise niet overeenstemt met uw verzoek, dan zullen we u dat openlijk zeggen. Stroken uw behoeften wel met onze gespecialiseerde kennis en deskundigheid? Dan doen we al het mogelijke om een oplossing van de hoogste kwaliteit te bieden. We behandelen uw bedrijf als was het dat van ons: met evenveel professionalisme, respect en toewijding.
Nog niet overtuigd? Probeer onze diensten uit en oordeel zelf.